La Cerdanya a Quatre Potes
Equirutas Pirineo
Cavalls de La Llosa

Castellano Català English
       Nuestras rutas
Cerdanya - Barida

La concentració será en l’ermitage de Quadres, l’arribada prevista a mitja tarda, després seleccionarem els cavalls que farem servir per la ruta dels propers dies.

En la primera etapa, sortirem del "Ermitatge de Quadres"(1050.m.), que és el nom del nou hotel de en Jordi Sole ( el ex de la Fonda), la ruta de pujada a Olopte, Cortàs, Talltendre ,la Font del Ferro a 2000,m, després la Bastida i Sant Quintí per arribar a Prullans, estada a l’hotel Muntanya .La Segona etapa serà per arribar a Arànser 1600m d’alçada per la vall de la Llosa, el Molí del Salt i després travessant els maravellosos boscos de Viliella arribarem a Cap del Rec, a 2000 m d’alçada, aquí farem nit en el refugi.
La tercera etapa de Cap del Rec a Arànser, amb visita al petit estany del Orri, després el de la Pera ,i a la tarda baixada fins el poble d’Arànser.L’estada en una masia de turisme Rural.
El següent dia ens enfilarem fins el mirador d’Arànser a més de 2000 m. De sobte en menys de dues hores baixarem a 800 m per uns antics camins de trànsit amb Andorra.

Després de creuar el Segre remuntarem fins Arsèguel per dormir en un minúscul ,gran hotel.

La cinquena etapa sortirem d’Arsèguel i remuntant a peu de la serra de Cadí ens aproparem, després de travessar innumerables torrents fins Prullans on acabarem la ruta.

El preu € amb cavall vostre i o € amb cavall nostre.

Com sempre el preu inclou tot , excepte els extres dels hotels.

Volver a rutas

* La condición de dificultad se entiende siempre para jinetes que dominen perfectamente los tres aires de la equitación, y el total dominio del caballo tanto montados como desmontados. Siendo importantísimo saber llevar el caballo a pie y a la mano, saber montar y desmontar ágilmente en cualquier punto.

* La condición de dificultad técnica de los caballos, se entiende que son animales acostumbrados a estar en grupo y cerca de los demás caballos, que conocen los cercados eléctricos y de carácter tranquilo. Es difícil el llevar caballos enteros o sementales, no solo por problemas con los compañeros de ruta si no por los caballos que viven en libertad el las montañas en donde haremos noche.

* Todas nuestras rutas transcurren por alta montaña y es posible repentinos cambios de tiempo, por tanto es muy importante que los equipos de lluvia y contra el frío sean de alta calidad así como también el calzado de alta montaña, y polainas.

* También realizamos rutas a medida para grupos cerrados.

* Las Gites d’etapa es un tipo de hosteleria parecido a los refugios de montaña, en que los dormitorios son para varias personas y algunas el servicio de comedor se realiza entre todos.

Volver a rutas

© 2023 La Cerdanya a Quatre Potes | Ctra. N. 260, Km. 200 - 25700 Prullans | Nota legal